1. Халуун чинжүү ширхэгтэй, халуун чинжүү зуурмаг, шар буурцагны соус, 2 халбага ургамлын тос, хар чинжүү, цагаан будааны сироп, сармис, цагаан гаа зэргийг нэгтгэнэ. Халуун ногоотой зуурмагийг сайн холино.
2. Тахианы мах нэмээд гараараа сайн холино.
3. 1 халбага ургамлын тосоор галаа халаана. Хэрчсэн цагаан будааны бялууг нэмээд хэдэн минутанд хуурч шараарай. Хоёр талыг нь шаржигнуур, цайвар алтан хүрэн өнгтэй болтол шарна.
4. Амталсан тахианы махаа гал дээр тавьна. 10 минутын турш дунд зэргийн халуунтай галд болгоно.
5. Хэрэв та ердийн хайруулын тавган дээр хэрэглэдэг бол 7-8 минут байхад болно. Тахианы махыг түлэхгүй байх хэрэгтэй.
6. Болж байгаа тахиан дээрээ будаагаа нэмээд таглана.
7. Галын температурыг бага багаар бууруулаарай.
8. Та бяслаг хэрэглэхдээ зуухыг урьдчилан халаагаад. Тахиан дээрээ бяслагаа тараагаад тавьна. Хэдэн минутын турш зууханд бяслаг хайлж, гоё болох болно.
9. Жижиглэсэн ногоон сонгино цацаж амт оруул.
10. Сайхан хооллоорой
ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна